FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 56 dk. önce
Dijital Teknikler
Son: 47 dk. önce
Etkinlikler
Son: 1 saat önce
Donanım-Ekipman
Son: 34 sn. önce
Satılık-Alınık
Son: 1 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 13 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 3 gün önce
OrnitoFoto
Son: 2 saat önce
Site Hakkında
Son: 2 saat önce
Karanlık Oda
Son: 3 gün önce
Genel
Son: 29 dk. önce

Etkinlikler

« Önceki 20 12Sonraki 20 »

13.11.2008 20:54 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #370230 | Msj.1
FotoGezileri
Hüseyin Çağlayan

05 ARALIK / 09 ARALIK 2008

Bir Ege Hikayesi
Geçen seneki turumuzda kıyı Ege’ yi dolaşmıştık. Bu seneki turumuz Şirinci, Selçuk Tire, Ovakent, Bademli, Birgi, Kula ve Salihli’ yi kapsayacak bir iç Ege turu olacak.
Gezimiz boyunca geleneksel Türk ve Rum mimarisinİ, bu kültürlerle oluşturulmuş dokuları, hala yeni teknolojiye direnen nalıncılık, keçecilik, bakırcılık, urgancılık, semercilik gibi el zanaatlarını ve zanaatkarlarını, kendine has değerlerini koruyan Ege kasaba ve köylerini ve buralardaki yaşamları, Efes, Sard gibi birbirinden güzel antik kentleri, St. Jhon Katedrali, İsa Bey camii gibi farklı tarihi dokuları, Salihlideki Marmara Gölü ve Kuladaki Peri Bacaları gibi doğal oluşumları fotoğraflama şansımız olacak. Gittiğimiz bölgelerdeki Ege mutfağının kendine has yemekleri de turumuzun özel tatlarından biri olacak.

Gideceğimiz yerleşkelere ait fotoğrafları aşağıdaki linklerden görebilirsiniz.
ŞİRİNCE http://www.fotokritik.com/ara/ara.php?kelime=%DEirince&kategori_id=0
SELÇUK http://www.fotokritik.com/ara/ara.php?kelime=Sel%E7uk&kategori_id=0&filtre=yeni
TİRE http://www.fotokritik.com/ara/ara.php?kelime=t%DDRE&kategori_id=0&filtre=yeni
BİRGİ http://www.fotokritik.com/ara/ara.php?kelime=B%DDRG%DD&kategori_id=0&filtre=yeni
SALİHLİ http://www.fotokritik.com/ara/ara.php?kelime=SAL%DDHL%DD&kategori_id=0&filtre=yeni
KULA http://www.fotokritik.com/ara/ara.php?kelime=KULA&kategori_id=0&filtre=yeni

PROGRAM
Yolculuğumuza 05 Aralık Cuma gecesi başlayacağız ve Cumartesi sabahı günün ilk saatlerinde Şirince’de Kırkınca konaklarında bizim için hazırlanan özel sabah kahvaltısıyla ilk güne merhaba diyeceğiz. Şirince turumuzun ardından Efes, St. Jhon kilisesi ve İsabey Camii gezilerimizi yaptıktan sonra konaklayacağımız Tire’ye doğru yola çıkacağız. Akşama meşhur Tire köftesi yiyoruz.
Otelde alacağımız kahvaltıdan sonra Tire turumuzu yapacağız. Tire’ den sonra Bizi Ödemiş’ e bağlı Ovakent bekliyor. Burada Rumlardan kalma bir köye konuk olacağız. Tipik Rum evleriyle hala o eski dokusunu koruyan ilginç bir köy burası. Sonra Bademli ve yeni yeni herkesin beğenisini kazanan şirin yer Birgi’ de olacağız. Konaklama da Birgi de. Bize yöreye has yemekler ve sabah kahvaltısı hazırlayacaklar. 3. ve son gün Birgi’ den Kula’ ya geçip Kula sokaklarındaki tarihi dokuları, müze evi ve Peri Bacalarını gezdikten sonra Salihli de Sard Antik Kentini ve Marmara Gölünü gezip akşam da tadına doyamayacağınız Salihli odun köftesini yiyip İstanbul’ a dönüş yolculuğuna başlayacağız. Bayramın ikinci günü evimizde olup, bayram trafiği ve kalabalığı yaşmadan bayram tatilimizi yapıp, bayramın geri kalan günleri ailemizle geçirme şansını yakalamış olacağız.

FİYAT: Ulaşım, 3 sabah kahvaltısı, 3 akşam yemeği, 2 gece konaklama, rehberlik hizmetleri dahil kişi başı 250 YTL

SON KATILIM TARİHİ: 30 Kasım Pazar 2008
*TURUMUZ BİR FOTOĞRAF TURUDUR. AMA SİZ DE ŞEHİRDEN UZAKLAŞMAK, FARKLI BİR COĞRAFYA DA OLMAK, YENİ YERLER GÖRÜP FARKLI BİR KAÇ GÜN GEÇİRMEK İSTERSENİZ TURUMUZA KATILABİLİRSİNİZ.

KESİN REZERVASYON İÇİN: Tura kesin katılımcı olmak için 30 Kasım Pazar gününe kadar Garanti Bankası Gültepe Şubesi 073-6682668nolu Hüseyin Çağlayan Hesabına 100 YTL yatırıp, telefon numaranızı, dekont numaranızı ve nerden bineceğiniz bildirmeniz gerekmektedir. İsteyen arkadaşlar ücretin tamamını da yatırabilir. Her hangi bir şekilde, doğa olayları gibi, elde olmayan nedenlerle turun iptal olması durumunda ödemeniz size iade edilecektir.

GEREKLİ MALZEMELER: Öncelikle fotoğraf makineniz tabi ki. Sonra da şarj edilmiş pilleri. Şarj cihazınız. Fotoğraflarını depolayacağınız taşınabilir hard disk ya da cd. 3 gün sizi idare edecek rahat hareket edebileceğiniz mevsime uygun kıyafetler, hijyen setiniz ve kullanmanız gereken ilaçlarınız varsa onları da çantanıza koymayı unutmayın.

HAREKET YERLERİ VE SAATLERİ
21.00 - İncirli Ömür Plaza Önü…
21.30 - Taksim AKM Önü
21.40 - Beşiktaş eski Tansaş Önü
22.10 - Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü
22.15 - Göztepe Köprüsü
22.20 - Bostancı Köprüsü
Diğer...

NOT: 1: Taksime Vatan caddesi üzerinden Unkapanı köprüsünü kullanarak geleceğiz. Sizleri bu güzergah üstünden de alabiliriz.
NOT: 2: Bostancı Köprüsünden sonra E5 üzerinde bildireceğiniz duraklardan sizi alabiliriz...
NOT: 3: Yukarıda belirtilen saatler hareket saatidir. Her noktadaki bekleme diğer noktadaki arkadaşların daha fazla beklemesine, ayrıca gezi programının gecikmesine neden olacağından özen göstermenizi rica ederiz.

İLETİŞİM & REZERVASYON:
Hüseyin ÇAĞLAYAN 0212.325 48 46 – 0537 692 13 80
e-posta: natureist1@gmail.com Msn: husocanx4@hotmail.com
fotogezileri, Natureist Doğa Aktiviteleri Grubu organizasyonudur.
Bu gezi fotogezileri olarak Fotokritik sitesindeki 18. fotoğraf gezimizdir.

Foruma katılmak için üye olun...

14.11.2008 17:45 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #370795 | Msj.2
mavisumutlu
DİLEK PEHLİVAN

Gidiş yolu İzmit üzerinden mi.. Peki Dönüş İzmit üzerinden mi...
Veee saat kaçta olur bu...
gidiş .. dönüşler...

14.11.2008 19:55 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #370839 | Msj.3
FotoGezileri
Hüseyin Çağlayan

İzmitten geçeceğiz ve İzmitten döneceğiz.

1- Dilek Pehlivan Mavisumutlu İzmit
2- Hüseyin Çağlayan+4 Fotogezileri İncirli

15.11.2008 01:45 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #370987 | Msj.4
kahvekeyfi
GÜLTER ÖZGÜR

Bayramda hısımı akrabayı bırakıp geziye gelememki :((
Üstelik oğlum üniversite sınavına hazırlandığı için onu bırakıp bir yerlere gidemiyorum da :(

Bu mesaj 15.11.2008 01:49 tarihinde değiştirildi.

17.11.2008 09:08 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #371735 | Msj.5
harunkatirci
Harun Katırcı

Selam Hüseyin.

Gezinin Ovakent ve Birgi kısmına sanırım katılabilirim.

O civarda yapılacak işler varsa ben de yardımcı olabilirim. 22 Kasımdan itibaren Ödemiş'te olacağım.

Tekrar konusuruz...

20.11.2008 15:43 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #373698 | Msj.6
anserak
Enise Nur Aydın

Çok isterdim katılmayı. Ama bayramda İstanbul da bile olamayacağım:(

20.11.2008 21:46 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #373896 | Msj.7
deerinn

Merhaba..
Ben Yurdal Bilgiç , bende bu geziye katılmak istiyorum , kadıköy evlendirme dairesi önünden binebilirim..

20.11.2008 22:14 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #373920 | Msj.8
FotoGezileri
Hüseyin Çağlayan

3- Yurdal Bilgiç deerinn KadıköyED

20.11.2008 22:33 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #373937 | Msj.9
hilye
Hümeyra Kara

4- Hümeyra Kara/ Hilye - İncirli

21.11.2008 11:03 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #374192 | Msj.10
Basak9
Başak Ağdaş

İnşallah ...

5- Başak Ağdaş

21.11.2008 19:22 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #374591 | Msj.11
nurcem
NURŞEN BİÇER

keşke gelebilsem ama yine katılamıyorum..artık dönüşünüzde güzel fotoğraflarınızla avunacağım..herkese iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler..verimli bir gezi olmasını dilerim..selamlar..:)

23.11.2008 21:40 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #375459 | Msj.12
fot3012
Taylan Kurt

Bende bu tura katılmak istiyorum.
21.30 - Taksim AKM Önü

5- Başak Ağdaş
6- Taylan Kurt

Bu mesaj 23.11.2008 22:09 tarihinde değiştirildi.

25.11.2008 11:30 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #376314 | Msj.13
niyazi99

Merhabalar

Ben Aydın' da ikamet etmekteyim ve gezinize katılmayı düşünüyorum. Ulaşımımı buradan kendim sağlayacağım için yol ücretlerinde benim için herhangi bir değişiklik olabilir mi öğrenmek istiyorum.

İlginiz teşekkürler.

25.11.2008 12:50 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #376365 | Msj.14
FotoGezileri
Hüseyin Çağlayan

Merhaba Niyazi,
tabi ki bir şeyler yapılır.
Bu sorun olabilecek bir konu değil.

Görüşmek dileğiyle.

26.11.2008 17:27 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #377002 | Msj.15
mavisumutlu
DİLEK PEHLİVAN

Üzgünüm ama... katılamıcam...
:(((

1- Hüseyin Çağlayan+4 Fotogezileri İncirli
2- Yurdal Bilgiç deerinn KadıköyED
3- Hümeyra Kara/ Hilye - İncirli
4- Başak Ağdaş
5- Taylan Kurt

27.11.2008 12:58 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #377442 | Msj.16
meryilmaz
Mesut ERYILMAZ

Merhaba,
Bizde bu tura katılacağız. En geç yarın gerekli ödemeyi yaparız.

Hoşçakalın,

Mesut ERYILMAZ - Soner ÜÇDALLAR

28.11.2008 12:49 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #377935 | Msj.17
FotoGezileri
Hüseyin Çağlayan

4- Başak Ağdaş
5- Taylan Kurt
6- Mesut Eryılmaz
7- Soner Üçdallar
8- Özer Özbudak + 1

28.11.2008 13:40 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #377950 | Msj.18
FotoGezileri
Hüseyin Çağlayan

4- Başak Ağdaş
5- Taylan Kurt
6- Mesut Eryılmaz
7- Soner Üçdallar
8- Özer Özbudak + 1
9- Berrin Çubukcu

28.11.2008 14:36 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #377977 | Msj.19
mezzy
Mustafa Eraslan

4- Başak Ağdaş
5- Taylan Kurt
6- Mesut Eryılmaz
7- Soner Üçdallar
8- Özer Özbudak + 1
9- Berrin Çubukcu
10-Mustafa Eraslan

29.11.2008 23:41 tarihinde Fk_ FOTOGEZİLERİ ile BAYRAMDA EGE TURU Ref. #378635 | Msj.20
emelss
emel şahin

hüseyinciğim programımı ayarlamaya çalışıyorum.inşallah gelmeye çalışacağım.safranbolunun ihtişamı hala devam ediyor.yaşanan en keyifli gezi idi.bugün bir arkadaşla görüştüm telefonda plan yapmaya çalışıyoruz....

« Önceki 20 12Sonraki 20 »

FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.