Etkinlikler
| 10.10.2008 13:56 tarihinde | EFSA (Ege Fotoğraf ve Sinema amatörleri dernegi) fotoğraf günlerine davetlisiniz. | Ref. #346233 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
|
Derneğimizin bu yıl ilkini düzenleyeceği, fotoğraf günleri etkinliğinde; söyleşiler, kültür gezileri, fotoğraf sergileri, yurt içi ve yurt dısından gelecek olan dalında tanınmış isimlere sahip fotoğraf sanatcıları ile, teknikleri hakkında söyleşi olanagı bulacaksınız. Güzel İzmirin, güzel Karsıyakasında yapacağımız etkinliğe, fotoğrafa gönül veren herkes davetlidir. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 14.10.2008 09:12 tarihinde | EFSA (Ege Fotoğraf ve Sinema amatörleri dernegi) fotoğraf günlerine davetlisiniz. | Ref. #348942 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
bukaca
YUSUF DÜNDAR |
merhabalar.... umarım bu etkinliğe katılırım... orda olmak mutluluk olacak.... şu ara iyi gitmesede fotoğraftan uzak kalmak çok zor... görüşmek üzere saygılarımla... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 14.10.2008 11:51 tarihinde | EFSA (Ege Fotoğraf ve Sinema amatörleri dernegi) fotoğraf günlerine davetlisiniz. | Ref. #349047 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
|
umarım katılırsınız, etkinliklerin hepsi ücretsiz ve fotograf severlere açıktır, sadece atölye calışmaları için, sınırlı sayıda kişi alınacaktır. katılmak isterseniz bana ulaşıp listeye adınızı yazdırmalısınız. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 14.10.2008 11:57 tarihinde | EFSA (Ege Fotoğraf ve Sinema amatörleri dernegi) fotoğraf günlerine davetlisiniz. | Ref. #349056 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
E_DI
ERKAN DİLAVEROĞLU |
Ben elimden geldiğince hepsine katılmak istiyorum ama hafta sonu olacak atölye calısmalarında bi terslik olmazsa kesin varım, Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 14.10.2008 11:59 tarihinde | EFSA (Ege Fotoğraf ve Sinema amatörleri dernegi) fotoğraf günlerine davetlisiniz. | Ref. #349060 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
|
Gelenlerle cuma günü sergide görüşürüz. Pazar günü atolyelerde olucam ben de.. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 14.10.2008 12:35 tarihinde | EFSA (Ege Fotoğraf ve Sinema amatörleri dernegi) fotoğraf günlerine davetlisiniz. | Ref. #349081 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
|
tamam erkan atölye calışmaları için listeye adını yazdım, görüşürüz. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 22.10.2008 14:26 tarihinde | EFSA (Ege Fotoğraf ve Sinema amatörleri dernegi) fotoğraf günlerine davetlisiniz. | Ref. #355419 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
|
atölye calışmalarına yaptıgınız büyük ilgiden dolayı cok tesekkür ederiz. Efsa ve Karsıyaka Belediyesinin ortak düzenledigi bu 3 günlük güzel organizasyonda bizleri yalnız bırakmadıgınız için cok tesekkür ederim. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 23.10.2008 14:39 tarihinde | EFSA (Ege Fotoğraf ve Sinema amatörleri dernegi) fotoğraf günlerine davetlisiniz. | Ref. #356417 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
|
İzmir Karşıyaka'da faliyet gösteren dernegimizin bu yıl ki programı içerisindeki temel fotoğraf egitimi dersleri 8 kasım 2008 günü başlayacaktır. ilgilenen arkadaşlar, bana ulaşabilirler. Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008