FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 5 saat önce
Dijital Teknikler
Son: 15 dk. önce
Etkinlikler
Son: 5 saat önce
Donanım-Ekipman
Son: 3 saat önce
Satılık-Alınık
Son: 36 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 18 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 3 gün önce
OrnitoFoto
Son: 7 saat önce
Site Hakkında
Son: 4 saat önce
Karanlık Oda
Son: 3 gün önce
Genel
Son: 4 saat önce

Etkinlikler

10.10.2008 13:56 tarihinde EFSA (Ege Fotoğraf ve Sinema amatörleri dernegi) fotoğraf günlerine davetlisiniz. Ref. #346233 | Msj.1
ebru_umuc
Ebru Umuç

Derneğimizin bu yıl ilkini düzenleyeceği, fotoğraf günleri etkinliğinde; söyleşiler, kültür gezileri, fotoğraf sergileri, yurt içi ve yurt dısından gelecek olan dalında tanınmış isimlere sahip fotoğraf sanatcıları ile, teknikleri hakkında söyleşi olanagı bulacaksınız. Güzel İzmirin, güzel Karsıyakasında yapacağımız etkinliğe, fotoğrafa gönül veren herkes davetlidir.
geniş programı http://www.efsa.org.tr/ adresinde bulabilirsiniz.

Foruma katılmak için üye olun...

14.10.2008 09:12 tarihinde EFSA (Ege Fotoğraf ve Sinema amatörleri dernegi) fotoğraf günlerine davetlisiniz. Ref. #348942 | Msj.2
bukaca
YUSUF DÜNDAR

merhabalar.... umarım bu etkinliğe katılırım... orda olmak mutluluk olacak.... şu ara iyi gitmesede fotoğraftan uzak kalmak çok zor... görüşmek üzere saygılarımla...

14.10.2008 11:51 tarihinde EFSA (Ege Fotoğraf ve Sinema amatörleri dernegi) fotoğraf günlerine davetlisiniz. Ref. #349047 | Msj.3
ebru_umuc
Ebru Umuç

umarım katılırsınız, etkinliklerin hepsi ücretsiz ve fotograf severlere açıktır, sadece atölye calışmaları için, sınırlı sayıda kişi alınacaktır. katılmak isterseniz bana ulaşıp listeye adınızı yazdırmalısınız.

14.10.2008 11:57 tarihinde EFSA (Ege Fotoğraf ve Sinema amatörleri dernegi) fotoğraf günlerine davetlisiniz. Ref. #349056 | Msj.4
E_DI
ERKAN DİLAVEROĞLU

Ben elimden geldiğince hepsine katılmak istiyorum ama hafta sonu olacak atölye calısmalarında bi terslik olmazsa kesin varım,

E_DI

14.10.2008 11:59 tarihinde EFSA (Ege Fotoğraf ve Sinema amatörleri dernegi) fotoğraf günlerine davetlisiniz. Ref. #349060 | Msj.5
grky
Görkem Kiter

Gelenlerle cuma günü sergide görüşürüz. Pazar günü atolyelerde olucam ben de..

14.10.2008 12:35 tarihinde EFSA (Ege Fotoğraf ve Sinema amatörleri dernegi) fotoğraf günlerine davetlisiniz. Ref. #349081 | Msj.6
ebru_umuc
Ebru Umuç

tamam erkan atölye calışmaları için listeye adını yazdım, görüşürüz.

görkem tam 4 tane sergi acılacak o gün, ve yarışmada ödül amanlara ödülleri verilecek:)

22.10.2008 14:26 tarihinde EFSA (Ege Fotoğraf ve Sinema amatörleri dernegi) fotoğraf günlerine davetlisiniz. Ref. #355419 | Msj.7
ebru_umuc
Ebru Umuç

atölye calışmalarına yaptıgınız büyük ilgiden dolayı cok tesekkür ederiz. Efsa ve Karsıyaka Belediyesinin ortak düzenledigi bu 3 günlük güzel organizasyonda bizleri yalnız bırakmadıgınız için cok tesekkür ederim.

bu arada her carsamba ve cumartesi günleri dernek binamızda siz fotograf merakllılarını etkinliklerimize bekleriz.
görüşmek üzere.
not: özel mesaj yazan arkadaşlar bu forumdanda bana ulaşabilirsiniz:)))

23.10.2008 14:39 tarihinde EFSA (Ege Fotoğraf ve Sinema amatörleri dernegi) fotoğraf günlerine davetlisiniz. Ref. #356417 | Msj.8
ebru_umuc
Ebru Umuç

İzmir Karşıyaka'da faliyet gösteren dernegimizin bu yıl ki programı içerisindeki temel fotoğraf egitimi dersleri 8 kasım 2008 günü başlayacaktır. ilgilenen arkadaşlar, bana ulaşabilirler.

FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.