FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı

Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 4 saat önce
Dijital Teknikler
Son: 3 saat önce
Etkinlikler
Donanım-Ekipman
Satılık-Alınık
Son: 31 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 17 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 3 gün önce
OrnitoFoto
Son: 6 saat önce
Site Hakkında
Karanlık Oda
Son: 3 gün önce
Genel

Kategoriler ve Konular

Çekim Teknikleri Tüm mesajları listele » Not
Neden yeteri netliği sağlayamıyorum?
Çekimlerde yeterli gün ışığı + Reflektör kullanmama rağmen, makinayı sarsmamaya özen göstermeme rağmen istediğim netlikte çekim yapamıyorum.. Bazen fena netlik denk geliymiyor değ
Yazan: sederan 7 saat önce
Son Not: Birader 4 saat önce
374 kere okunmuş,
12 cevap yazılmış
Canon 350-D
Canon 350-d ile siyah beyaz çekim yapılabiliyor mu?
Yazan: Bestenigar 15 saat önce
Son Not: math_e 11 saat önce
178 kere okunmuş,
8 cevap yazılmış
Nikon D80 [Diyafram öncelikli mod]
selamlar, nikon d80 makinamda diyafram öncelikli modda çekim yapmak istediğim zaman pozometre 10"-30" gibi uçuk değerler ölçüyor. Enstantane öncelikli modda sorun yok. ma
Yazan: fastreload 18 saat önce
Son Not: fastreload 6 saat önce
326 kere okunmuş,
16 cevap yazılmış
acill yardım
teşekkürler...
Yazan: degussa 19 saat önce
Son Not: Enigmatrix 9 saat önce
180 kere okunmuş,
3 cevap yazılmış

Dijital Teknikler Tüm mesajları listele » Not
PHOTOMATİX İLE İLGİLİ SORUM VAR?
Arkadaşlar internetten photomatix programı indirdim şu HDR olayını çözmek için. Bir takım oynamalar yaptıktan sonra fotoğrafı kaydederken photomatix yazısı çıkıyor ve fotoğrafın üs
Yazan: mericxx 13 saat önce
Son Not: Frozt 4 saat önce
260 kere okunmuş,
12 cevap yazılmış
Neden HDR , neden Topaz , ve nereye kadar ??
Aslında uzun zamandır aklımda olan bir şeyi paylaşmak istiyordum ve eklenen HDR da bu konuya güzel bir örnek. Son zamanlarda Fotokritik te , Photoshop veya diğer HDR yazılımlarıyla
Yazan: Ceylanem 2 gün önce
Son Not: ahmetaga 1 gün önce
1593 kere okunmuş,
41 cevap yazılmış
raw izleme
merhaba, raw çekim yapmak istiyorumfakat çektiğim fotoğrafları ps den başka açacak program var mı? aslında istediğim windows live fotoğraf galerisindeki gibi peşpeşe bakabilmek. ra
Yazan: Carotis 3 gün önce
Son Not: AytacFx 2 gün önce
291 kere okunmuş,
5 cevap yazılmış
Kayıpsız jpg dönüştürme .
Merhaba ; RAW çekim yapmaktayım . fakat siteye yüklemem gerektiğinde JPG çevirmem gerekmekte fotograflarımı . fakat birkaçtane program buldum bunlarda çevirme esnasında kayıplar y
Yazan: acemiyimben 4 gün önce
Son Not: cagri 3 saat önce
566 kere okunmuş,
7 cevap yazılmış

Etkinlikler Tüm mesajları listele » Not
İZMİR" DE KİRALIK STÜDYO VAR MI VE..........
İzmir'de kiralık stüdyo var mı ? Böyle bir yer açılsa (Bostanlı'da) talep olur mu ? Ne gibi özellikler taşımalı sizce ? ( Beklentileri fazla abartmayalım lütfen ) Bu konu
Yazan: haldunK 12 saat önce
Son Not: Bluesailor 5 saat önce
205 kere okunmuş,
24 cevap yazılmış
Fotoğraf eğitimi - Maltepe - Nokta Sanat Merkezi
Maltepe Nokta Sanat Merkezinde Oğuz Meriç tarafından fotoğrafçılık eğitimi verilmektedir. Her yaştan katılımcıları bekliyoruz.. İletişim: Oya Hanım Tel: 0216 459 69 17 E-mail: inf
Yazan: noktastudyo 16 saat önce
Son Not: feth53 10 saat önce
46 kere okunmuş,
2 cevap yazılmış
GREN CAFE - Sergi : Mehmet Dağ - Kömür Karası
Bursa'nın ilk fotoğraf-cafe' si GREN CAFE 4. fotograf sergisi "Kömür Karası" nı 05.01.2009 Pazartesi günü açıyor. Makina mühendisi Mehmet Dağ'ın 16 adet fo
Yazan: coory 1 gün önce
48 kere okunmuş,
İFOD- Geleneksel Sergiler - YABANCILAŞMA
Sevgili Fotoğraf Dostlarımız, Geleneksel Sergiler’08 “Yabancılaşma” Fotoğraf Sergimiz 6-24 Ocak 2009 tarihleri arasında İKSEV Sanat Galerisi’nde Karataş/ İZMİR (Eski Sayaç Atölyes
Yazan: mustafa 1 gün önce
48 kere okunmuş,

Donanım-Ekipman Tüm mesajları listele » Not
Canon Lens Testi
Test ettiğimiz bir kaç lensin neticelerini sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle test sistemi: Canon EOS 1D Mark III gövde Canon EF 16-35 f:2.8L II USM Canon EF 17-40 f:4L USM Can
Yazan: CYRUS 4 saat önce
Son Not: historyman 3 saat önce
509 kere okunmuş,
33 cevap yazılmış
sigma 70-300 apo--canon 28-135 yada baska bi objektif
Merhabalar Canon 450D+kit lens kullanmaktayim ve yeni bir lens almak istiyorum.Elimde 600 tl var.Kafam acayip bir sekilde karismis durumda.Simdi diyorum ki sigma 70-300 alsam nere
Yazan: elburracq 5 saat önce
Son Not: omrrdm 5 saat önce
23 kere okunmuş,
1 cevap yazılmış
Canon Digic III ve IV işlemciler için perde sayısı ölçme (Shutter Click)
Arkadaşlar, Özellikle 2.el ürün ararken veya alırken bu perde sayısı gündeme gelmekte ve makinanın ne kadar kullanılmış olduğu hep bir merak konusu olmaktadır. Bu konuda nette arar
Yazan: Photoby 6 saat önce
Son Not: KATZEN 5 saat önce
88 kere okunmuş,
5 cevap yazılmış
SIGMA 70-300 DG MAKRO
ARKADAŞLAR SIGMA 70-300 DG MAKRO LENS Mİ YOKSA CANON 100- 300 LENS Mİ.ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
Yazan: EKREMRON 7 saat önce
Son Not: omrrdm 5 saat önce
36 kere okunmuş,
2 cevap yazılmış

Satılık-Alınık Tüm mesajları listele » Not
Nikon AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR (3.0x) (Alınık)
Merhaba; AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR (3.0x) lens almak istiyorum. Satmak isteyen "donbaloglu@hotmail.com" adresinden bana ulaşabilir mi acaba? teşekkürler
Yazan: Wall_E 1 saat önce
3 kere okunmuş,
canon 450D SATILIK
ALALI DAHA BİR HAFTA OLDU TEKNOSADAN.ERKAYALAR GARANTİLİ FATURASI ÜZERİME KAYITLIDIR.TEK BİR ÇİZİĞİ DAHİ YOKTUR.SIFIR KUTUSUNDA CIKAN NE VARSA VERİLECEKTİR. YANINDA HEDİYE OLARAK 1
Yazan: grart 2 saat önce
Son Not: grart 31 dk. önce
37 kere okunmuş,
6 cevap yazılmış
kiralık canon xl2 300 tl İSTANBUL-İZMİR
slik yarı profesyonel tripod 2 adet pil , operator istenirse 200 tl, mini dv kaset 5 ytl kaset tesliminde alınır
Yazan: ozgurxl 3 saat önce
8 kere okunmuş,
ALINIK TAMRON 28-75 ,SİGMA VEYA CANON 50MM F1.4
ÖZELDEN MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM
Yazan: babacko 5 saat önce
13 kere okunmuş,

Tüketici Köşesi Tüm mesajları listele » Not
Euro Fotoğrafçılık - Olumlu
Kullanıcı adı / soyadı : ATEŞ SÜNBÜL İletişim bilgileri (tel. / e-mail): asuunbul@gmail.com Tarih: 03/01/2009 Firma adı: euro fotoğrafçılık - hayyam- istanbul Yetkili kisi yada
Yazan: DarkAvenger 3 gün önce
95 kere okunmuş,
Camsdigital Fevkaledenin fevkinde :)
Kullanıcı adı / soyadı : İletişim bilgileri (tel. / e-mail): Tarih:31/12/2008 Firma adı: Camsdigital Yetkili kisi yada kisiler: Murat Çamdeviren Ekipman: 1 adet d80 2 adet sb900 Ol
Yazan: digiboy001 31.12.2008 18:35 tarihinde
Son Not: Atahualpa 17 saat önce
484 kere okunmuş,
5 cevap yazılmış
Nova Fotoğrafçılık- Olumlu
Kullanıcı adı / soyadı : Tulga07 İletişim bilgileri (tel. / e-mail): Tarih:26/12/2008 Firma adı: Nova Fotoğrafçılık Yetkili kisi yada kisiler: Sevgi Aykutalp Ekipman: D300+50 mm 1.
Yazan: tulga07 28.12.2008 22:21 tarihinde
Son Not: onlyvedat 1 gün önce
506 kere okunmuş,
6 cevap yazılmış
siyah beyaz banyo ve agrandizör baskı- olumlu
Kullanıcı adı / soyadı :erdinç turgut İletişim bilgileri (tel. / e-mail): 0532 #748 5989 Tarih:27.12.2008. Firma adı: Yetkili kisi yada kisiler: Ali Bey Olumlu / Olumsuz: Olumlu A
Yazan: acPi 27.12.2008 17:51 tarihinde
Son Not: acPi 3 gün önce
145 kere okunmuş,
2 cevap yazılmış

Foto-Röportaj Tüm mesajları listele » Not
jelya | Ümran Davran
Profil Sayfası: http://www.fotokritik.com/kullanici/jelya Cevap vermek isterseniz; Yaşınız: Elbette cevap vermek isterim de bir yakalayabilsem; durduğu yerde durmuyor ki: yedi il
Yazan: PRose 17.10.2008 13:26 tarihinde
3108 kere okunmuş,
KemalGul | Kemal Gül
Profil Sayfası: http://www.fotokritik.com/kullanici/KemalGul Cevap vermek isterseniz; Yaşınız: 40 Mesleğiniz veya yaptığınız iş: Matbaa&Reklam Memleketiniz: Antalya İkamet et
Yazan: PRose 30.04.2008 20:30 tarihinde
5393 kere okunmuş,
kobalt | Nurullah SEZER
Profil Sayfası: http://www.fotokritik.com/kullanici/kobalt FotoKritik sizin için ne ifade ediyor; olmasa hayatınız neşekilde değişir? Fotokritik benim için çok önemli, çok sevdiğ
Yazan: PRose 25.02.2008 03:06 tarihinde
5101 kere okunmuş,
Aks | Adnan Küçüksağır
Profil Sayfası : http://www.fotokritik.com/kullanici/Aks FotoKritik sizin için ne ifade ediyor; olmasa hayatınız ne şekilde değişir? “Bizden Biri” köşesine davet edildiğimde bira
Yazan: PRose 07.02.2008 22:37 tarihinde
3179 kere okunmuş,

OrnitoFoto Tüm mesajları listele » Not
MAKİNE VE OBJEKTİFİ SOĞUKTAN VE YAĞMURDAN KORUMAK İÇİN KILIF
Merhaba, belki yeri alınık-satılık kısmı ama asıl olarak kuş fotoğrafçılarını ilgilendirdiği için buraya yazmak istedim. elimde bir adet pentax, canon ve olimpus uyumlu makine kılı
Yazan: highliner 31.12.2008 13:32 tarihinde
Son Not: highliner 3 gün önce
1171 kere okunmuş,
3 cevap yazılmış
Karasırtlı Kuyrukkakan
merhabalar Karasırtlı Kuyrukkakan/Mourning Wheatear/Oenanthe lugens ile ilgili hertürlü bilgi, belge (fotoğraf, video, ses kaydı, türbilgisi) ve dökümana ihtiyacım var. bu konuda
Yazan: hasanturer 25.12.2008 19:24 tarihinde
97 kere okunmuş,
Sigma 50-500mm F4-6.3 ya da (Nikon 300mm+TC14) kombinasyonu?
Merhabalar, (Nikon 70-200 f2.8 + TC-20EII) kombinasyonu ile kuş fotoğrafçılığında iyi sonuçlar alamıyorum (D300 kullanıyorum). Aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz? 1) Sigma
Yazan: halukceylan 22.12.2008 06:06 tarihinde
Son Not: samuraijack 3 gün önce
514 kere okunmuş,
15 cevap yazılmış
Kamuflaj seçenekleri (TR)
ÇADIR--> http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx? categoryid= 362945&productid= spordelta64 http://shop.gugukcuk.com/outdoor/kamp+cadiri/otomatik+kamp+cadiri+3+kisilik
Yazan: TreasureIsland 12.12.2008 16:43 tarihinde
Son Not: nacieyp 14.12.2008 14:15 tarihinde
707 kere okunmuş,
5 cevap yazılmış

Site Hakkında Tüm mesajları listele » Not
yoruma açık davet
Fotograflarınıza yorum yapmış kişilerin benim fotograflarıma bakıp bana da yorum yaparmısınız demesi ne kadar doğru bunu anlayamadım. İnsanlar kendi fotograflarına yorum katmış ki
Yazan: arkhe_ 18 saat önce
Son Not: Enigmatrix 6 saat önce
513 kere okunmuş,
33 cevap yazılmış
Fake Üyelikler
Bugün bir araştırmam sonucunda birden fazla üyeliği olan bir kullanıcıyı siteye bildirdim ve üyeliğini kaldırdılar. Burada alenen yazmayacagım kim oldugunu fakat bebek fotoğrafları
Yazan: tugbay 2 gün önce
Son Not: PRose 3 saat önce
948 kere okunmuş,
22 cevap yazılmış
PEKİİ ! ESKİDEN NASILDI ?
Her yeni vukuatta sitenin eski halinden dem vuran ve geçmişe öykünen KIDEMLİ üyelere soruyorum: SİTENİN GEÇMİŞİNDE NE VARDI ONU BUGÜNDEN FARKLI KILAN. Sitenin ilk kurulduğu zamanl
Yazan: mevla 3 gün önce
Son Not: edz 5 saat önce
3355 kere okunmuş,
141 cevap yazılmış
pes artık..
arkadaşlar uzun süredir forumdaki konuları takip ediyorum.yazılıyorduda ınanmıyordum bahsedecegım olay.kopyala yapıstır taktıgı ıle yapılan elestırı ve fotografa davet edılme, işin
Yazan: bonjovi_ 3 gün önce
Son Not: samuraijack 3 gün önce
323 kere okunmuş,
6 cevap yazılmış

Karanlık Oda Tüm mesajları listele » Not
Satılık Magnifax 4, lensler, poz saati, kağıt, marjör, soft box 325 TL
Temiz durumda Meopta Magnifax 4, renkli kafalı, agrandizör. 6x9 cam şasisi ile küçük, orta ve büyük format, renkli veya siyah beyaz filmlerinizi basabilirsiniz. Yanında Meopta Ana
Yazan: silver275 30.12.2008 23:16 tarihinde
176 kere okunmuş,
CD Baskısı ve Dia Tarama
Merhabalar, Fotoğraflarımı banyo ettirdikten sonra CD şeklinde alıyorum. Her fotoğrafım 1818x1228 piksel boyutunda 72x72 dpi olarak geliyor. Bunu yükselttirmem mümkün değil mi? Da
Yazan: gokercy 30.12.2008 22:19 tarihinde
Son Not: fisherking 31.12.2008 13:59 tarihinde
110 kere okunmuş,
1 cevap yazılmış
Karanlık oda kullanan...
Selamlar. Karanlık oda kullanan fotoğrafçı var mı acaba?
Yazan: BilgeHakan 21.12.2008 03:11 tarihinde
Son Not: DuygunVURAL 22.12.2008 01:56 tarihinde
288 kere okunmuş,
1 cevap yazılmış
Aldigim baskilarda ekrandan cok daha siyah
Merhaba sayin uyeler ve ustalar. Ilk basta konuyu nereye acicagimi bilemedim, baskilar daha cok bu Konu basliginda diye buraya acmaya ugyun gordum. Konu: Digital basti. BIlgisa
Yazan: AytacFx 18.12.2008 12:00 tarihinde
Son Not: tugbay 25.12.2008 18:48 tarihinde
250 kere okunmuş,
4 cevap yazılmış

Genel Tüm mesajları listele » Not
Foto arsivleme programı MAC versiyonu
nihayet fotograflarınızı arşivlemek için kullanbilecegi Picasa MAC çıktı. mac kullanıcılarına hayırlı olsun. http://picasa.google.com/mac/
Yazan: r34studio 6 saat önce
17 kere okunmuş,
Canlı renkler
http://widjita.deviantart.com/gallery/ Çok beğendiğim yukarıdaki arkadaşın fotoğraflarını paylaşmak istedim , ayrıca fotoğraf nasıl bu kadar canlı olabiliyor , birde deviantart a
Yazan: Fato1tr 8 saat önce
Son Not: Fato1tr 5 saat önce
105 kere okunmuş,
6 cevap yazılmış
Bire bir fotoğraf eğitimi
Nihat Karadağ tarafından verilecek "Bire Bir Fotoğraf Eğitimi" ile ilgili sorularınız için; telefon numaram 0538 843 11 70, MSN adresim fotomuhabirnihat@hotmail.com Fotoğ
Yazan: journalistnihat 9 saat önce
49 kere okunmuş,
Canon zoom lens EF 90-300 1:4.5-5.6
Canon zoom lens EF 90-300 1:4.5-5.6 bu lensi tavsiye edermisniz kuş fotoğrafı çekmek için?
Yazan: orumcek76 11 saat önce
19 kere okunmuş,

FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.